Bridgestone a lansat aplicatia pentru soferii de camioane

Bridgestone America a lansat o aplicatie multiplatforma pentru telefonul mobil in cadrul programului Bridgestone Everywhere Network, un localizator menit sa functioneze ca o punte de legatura intre soferii de camioane si producatorii de anvelope. „Bridgestone Everywhere Network reprezinta cea mai buna solutie pentru soferul de camion”, a declarat Scott Damon, Vicepresedinte Marketing. „Consumatorii nostrii pot primi serviciile de care au nevoie de la Bridgestone si Firestone, de pe tableta sau smartphone cu doar cateva click-uri. Clientii nostrii vor fi mai conectati si productivi ca niciodata!”

Soferii nu trebuie decat sa selecteze o locatie, dupa care vor fi directionati catre serviciul de ajutor de care au nevoie, iar pe drum vor fi ghidati de o serie de indicatii pentru a ajunge la dealer-ul potrivit. In plus, aplicatia ofera informatii despre capacitatea si serviciile puse la dispozitie de dealer sau de service-ul auto, detalii legate de distanta si orarul de functionare. Utilizatorii pot, de asemenea, salva furnizorul de servicii in topul preferintelor lor.

Aplicatia a fost dezvoltata pentru Android, BlackBerry si platforme iPhone.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un raspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>