Conti muta centrul de operatiuni pentru Orientul Mijlociu la Dubai


conti
Continental AG a relocat responsabilitatile privind consumatorii sai si activitatea comerciala cu anvelope pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord de la Hannovra in Dubai, Emiratele Arabe Unite. ”In conformitate cu motto-ul nostru, ”In piata pentru piata”, prin acest pas vom trimite un semnal pentru clientii nostri si pentru conducatorii auto din regiune”, a declarat Hartmut Wöhler, director de Marketing si Vanzari PLT Replacement EMEA. “Noi urmarim sa utilizam noua proximitate pentru a ne ajuta sa inteleagem mai bine cerintele locale in mai mult de 15 de tari si sa oferim solutii optime”. Regiunea Orientului Mijlociu si Africii de Nord cuprinde 29 de tari, a spus Conti. Aceasta miscare va amplasa in Dubai, sub conducerea lui Jon Ander Garcia, sef PLT si CVT Replacement Middle East and North Africa, activitatile de comercializare, vanzare, service clienti si functiile de control pentru anvelope de autoturisme, camioane usoare si vehicule comerciale, a declarat Continental. Dl Ander Garcia a spus tuturor angajatilor asociati acestei activitati care au lucrat anterior in locatia Hannovra ca au  sansa de a se muta in Dubai sau sa plece pe o alta pozitie in cadrul Continental. Compania nu a precizat cati angajati au fost afectati de aceasta masura si nici nu a cuantificat volumul vanzarilor in regiune. Unitatea de afaceri mentine, de asemenea, o a doua baza de vanzari in Casablanca, Maroc. Aceasta miscare are legatura cu strategia pe termen lung “Vision 2025” a producatorului de anvelope si tine cont de contextul cultural, comercial si juridic din regiune Orientul Mijlociu si din Africa de Nord. Concentrarea functiilor unitatilor de afaceri va permite Continental sa raspunda mai rapid la solicitarile clientilor, tinand seama de fabricantul de anvelope.

Sursa : TireBusiness

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un raspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>