Fost director de la Apollo selectat de Cooper pentru divizia din America Latina

LuisCenevizCooper Tire & Rubber Company a numit un fost director executiv Apollo Tyres Ltd. pentru a conduce afacerile firmei de-a lungul Americii Latine, care include America Centrala si America de Sud. Luis Ceneviz vine la firma ca director general de operatiuni pentru America Latina, aducand cu el mai mult de 35 de ani de experienta in industria de anvelope. El va conduce, de asemenea, afacerile Cooper in Mexic, unde compania are o organizatie de vanzari si marketing si participa la o operatiune joint-venture de fabricare anvelope in apropiere de Guadalajara. Ceneviz a lucrat pentru Apollo din 2006 pana in 2014, servind ca presedinte Apollo-Vredestein pentru Europa, Africa Subsahariana si America si presedinte si director executiv al Apollo Tyres Africa de Sud Ltd. Inainte de a se alatura Apollo Tyres, Ceneviz a petrecut aproape 30 de ani la Goodyear, intrand in aceasta firma in 1977 si avansand intr-o serie de pozitii, atat in productie cat si in vanzari si marketing. “Luis vine la Cooper intr-un moment interesant al planurilor noastre de dezvoltare din America Latina,” a declarat Brad Hughes, director de operatiuni la Cooper. “Activele noastre puternice din Mexic dau Cooper anumite avantaje pe care ne propunem sa le utilizam pentru a ne extinde prezenta noastra in America Latina.”

Sursa – Rubber and Plastics News

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un raspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>