Hankook OE pentru Mercedes van

Daimler AG a selectat anvelopele de 16 si 17 inch Vantra LT si Ventus Prime 2 de la Hankook Tire Co Ltd., pentru montarea de fabricatie OE pe van-ul de pasageri Mercedes V-Class.

Van-ul de opt pasageri V-class reprezinta incercarea Mercedes de a redefini segmentul de vehicule multi-pasageri (MPV), a declarat producatorul auto din Stuttgart, Germania. Primul din lista modelelor ce vor fi disponibile este Mercedes 4MATIC cu sistem de tractiune integrala. Van V-class  a fost lansat in martie 2014  intr-o configuratie cu tractiune pe spate si inlocuieşte modelul Viano, fiind disponibil cu o selecţie de trei propulsoare turbodiesel, toate bazate pe o unitate de 2.143 cmc. Astfel, exista versiunea V200 CDI (136 CP), V220 CDI (163 CP) şi V250 BlueTEC(190 CP).

Hankook a declarat ca Mercedes va dota V-class fie cu anvelopa performanta Ventus Prime 2 cu dimensiunea 225/55 R17 101 V XL sau cu anvelopa de vara  Vantra LT cu dimensiunea 205/65 R16 C 101/103 H. Hankook nu a putut precizat model V-class care va folosi aceste anvelope.

Anvelopa Hankook Ventus Prime 2 ofera un zgomot redus si un confort ridicat cu o semnificativa reducere a rezistentei la rulare, in timp ce anvelopa Hankook Vantra LT ofera o durata de viata imbunatatita a benzii de rulare, rezistenta redusa la rulare si aderenta imbunatatita pe drum umed.

Hankook Tire Europe GmbH produce aceste anvelope de vara la fabrica sa din Rácalmás, Ungaria, permitând Hankook sa individualizeze si sa imbunatateasca livrarea .

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un raspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>