KUMHO Tyre deschide prima fabrica in SUA

plant-3

Ceremonia de inaugurare-Macon, Georgia,USA

Corporatia Kumho Tire a inaugurat in mai 2016 prima sa fabrica de anvelope pe teritoriul SUA, la Macon, Georgia. Aproximativ 300 de demnitari au participat la ceremonia oficiala, printre acestia numarandu-se guvernatorul Georgiei – Nathan Deal, primarul orasului Macon – Robert Reichert, consulul general sud-corean la Atlanta – Seong-jin Kim,  presedintele Grupului Asiana Kumho – Sam-gu Park si CEO Kumho Tire – Han-Seob Lee. Constructia fabricii a inceput in mai 2008, a fost suspendata temporar ca urmare a crizei financiare mondiale si apoi reluata in 2014. Luand totul in calcul, Kumho a investit aproximativ 450 milioane de dolari in facilitatea de 80.000 de metri patrati, care se afla pe un teren de nu mai putin de 530.000 de metri patrati. Aproximativ 400 de angajati vor asigura o capacitatea de productie anuala initiala de patru milioane de anvelope, cu posibilitatea de a crestere la zece milioane de unitati prin programe suplimentare. Fabrica este dotata cu un sistem de productie automatizat de ultima generatie pentru a asigura o calitate optima si eficienta de fabricatie. Un sistem de urmarire avansat cu tehnologia RFID si vehicule uzinale fara pilot ghidate prin laser vor permite circulatia complet automatizata a produselor si controlul productiei in timp real, in conformitate cu principiul FIFO (First-In First-Out).  “America de Nord consuma 22 la suta din productia mondiala de anvelope, ceea ce o face cea mai mare piata pentru astfel de produse din lume. O baza de productie pe acest continent este o necesitate, daca vrem sa reusim, in incercarea noastra de a deveni un producator de top de anvelope” a spus Sam-gu Park in discursul tinut la ceremonie. Facilitatea din Macon este situata aproape de Aeroportul Atlanta (cele mai aglomerat din lume) si la 290 km de portul internațional Savannaha, fiind a sasea baza de productie Kumho in afara teritoriului corean – celelalte fiind in China si Vietnam. Productia se va concentra in primul rand pe fabricarea de anvelope normale pentru autoturisme, pneuri UHP si pentru vehicule utilitare usoare (inclusiv produse run-flat), cu dimensiuni de la 17 inci in  sus. 80% din productie va fi pentru montari OE, existand facilitati de productie pe o raza de 200 mile de Macon County pentru marci de automobile de top ca BMW, Daimler, GM, Hyundai si Volkswagen. Un procent din vehiculele echipate cu pneuri produse in aceasta fabrica vor fi exportate in Europa – noua fabrica permitandu-i companiei Kumho sa isi consolideze pozitia pe piata anvelopelor de inlocuire.

plant

Fabrica de anvelope Georgia Kumho Tire, USA

 

Sursa : kumhotyre.co.uk

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un raspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>