Noul PremiumContact 6 impresioneaza in primele teste.

Cu cea mai scurta distanta agregata de franare pe carosabil umed si uscat, noul Continental PremiumContact 6, cu dimensiunea 225/50 R 17, a terminat in top prima parte a testului de anvelope de vara condus de revista AutoBild si s-a calificat in mod asteptat pentru a doua faza de testare. Numai primele 20 dintr-un total de 52 de anvelope, provenite de la producatori din Europa, America si Asia, s-au calificat pentru runda finala. Echipele de test ale revistei au montat anvelopele pe un automobil BMW seria 3 si au franata pana in stare de repaus de la 100 km/h pe drumuri uscate si de la 80 km/h in conditii de umiditate.La 69.9 metri, PremiumContact 6 a fost singura anvelopa care a ramas sub 70 m, atunci cand cele doua rezultate de testare au fost adunate impreuna (34.9 m pe drum uscat si 35 m pe drum ud). Cu aceasta noua anvelopa de vara, Continental acopera cu succes diferenta dintre o anvelopa de sedan cu grad ridicat de confort la drum si o anvelopa pentru modelele sportive si SUV-uri. Noul PremiumContact 6 combina cele mai inalte caracteristici de siguranta, cu un nivel ridicat de confort, performante de mediu bune si un raspuns precis al directiei. Rezultatul este un produs care ofera o imbunatatire a kilometrajului de pana la 15 procente si o reducere a rezistentei la rulare de cinci procente, fara a compromite caracteristicile de siguranta. Produsele premium de la Continental, cu caracteristicile lor de siguranta de nivel superior aduc o contributie specifica nemijlocita pentru o mai mare siguranta rutiera si, prin urmare, sprijina dirijarea producatoriilor de anvelope germani catre tinta de pozitionare pe termen lung: Vision Zero. Noul PremiumContact 6 este acum disponibil la dealeri in 70 de dimensiuni pentru jante de la 16 la 21inch pentru autoturisme si SUV-uri si va inlocui treptat cei doi predecesori ai sai, ContiPremiumContact 5 si ContiSportContact 5.

Sursa: continental-tires.com, tyrereviews.co.uk, tyrepress.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un raspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>