Pirelli prezinta Scorpion Verde All-Season Plus pentru SUV / CUV

In noiembrie in Austin, Texas, Pirelli Tire North America a acordat sansa unor dealeri selectati si mass-media comerciala, de a verifica  cele mai noi anvelope ale sale – Scorpion Verde All-Season Plus.

svasp1  Respectivele anvelope reprezinta incercarea cea mai recenta a companiei Pirelli de a lua un produs dezvoltat pentru montarea OE si de a-l optimiza usor pentru a se potrivi nevoilor consumatorilor de pe piata de schimb. Abordarea este cea a unui producator de anvelope ce a fost angajat anul trecut in lansarea Cinturato P7 All-Season Plus.

“Strategia de a avea un produs OE, care este in mod evident perfect pentru o masina si o versiune de inlocuire care este derivata din OE dar da ceea ce vrea cu adevarat piata pieselor de schimb – distanta parcursa si performanta bine rotunjite – functioneaza bine”, a declarat Paolo Ferrari presedinte Pirelli Tire North America  si CEO.

Producatorul de anvelope a avut deja vanzari semnificative cu Cinturato P7 All-Season Plus, lansata in aceeasi perioada a anului trecut, dar nu au fost lansate inca toate dimensiunile de anvelope, a spus el.

Ferrari a declarat ca in timp ce pneurile OE ofera cea mai buna performanta pentru masinile pe care sunt montate, exista intotdeauna cineva care va plange de kilometri rulati sau un alt atribut al performantei. Versiunile de schimb pentru anvelope OE sunt destinate sa abordeze aceste probleme, dar exista adesea un mare decalaj de performanta. Pirelli simte ca versiune de schimb a Verde All-Season Plus acopera acest decalaj.

Noile Verde All-Sezonul Plus, concepute pentru segmentul SUV / CUV aflat in crestere, are scopul de a furniza o anvelopa all-season care imbunatateste si mai mult caracteristicile de performante ale Scorpion Verde All-Season.

O modalitate prin care Pirelli a fost in masura sa faca imbunatatiri a fost cea prin adaptarea polimerilor utilizati in anvelopa, a declarat Steve Carpino, vice-presedinte responsabil cu cercetare si dezvoltare. Verde All-Season Plus utilizeaza un nou amestec de cauciuc care ofera un pneu bine echilibrat ca performanta, manevrare si distanta parcursa.

svasp2Compusul anvelopei, la fel ca si o pata de contacta mai mare, ofera crestera distantei parcurse, cu o garantie a benzii de rulare de 65.000 de mile, pentru Verde All-Sezonul Plus, a spus Carpino. Anvelopa are, de asemenea, alte atribute “verzi” incluzand o reducere cu 5% a materiilor prime si o reducere cu 20% a rezistentei la rulare, imbunatatind eficienta consumului de carburant a anvelopei, a spus el.

Riccardo Cichi, vice-presedinte de vanzari, cuantifica ce ar putea insemna consumul redus de carburant pentru consumatori. Rezistenta redusa la rulare reduce consumul de combustibil cu 3% -4%, iar 4% din 65.000 mile reprezinta aproximativ 2.600 mile. Cu o medie 21 mile/galon de vehicul, acea masina ar avea nevoie de aproximativ 124 galoane pentru a acoperi aceste 2.600 mile. Cu benzina comerciala la o medie de 3,84 dolari/galon, acesti 4% sunt echivalenti cu 476 dolari economii pe durata de viata a anvelopei, a spus el. În plus, Verde All-Season Plus a redus zgomotul la rulare cu pana la 7% mai putin decat generatiile anterioare, a spus Carpino. Anvelopa ofera, de asemenea, manevrabilitate puternica pe carosabil umed sau uscat si rezistenta la acvaplanare atunci cand conduceti drept sau in curbe, datorita canelurilor longitudinale late.

Pentru inceput, producatorul de anvelope acorda o garantie de satisfactie de 30 de zile pentru noul Verde All-Sezonul Plus, a spus Cichi. In cazul in care aveti orice probleme sau orice aspecte de nemultumire,  puteti sa reveniti  si sa le schimbati,  cu singura mentiune ca  inlocuirea se face cu un alt produs Pirelli. Prielli, care a investit recent o multime de bani in geomarketing, va utiliza astfel de instrumente in promovarea Verde All-Season Plus. Promovare pentru anvelopa va fi atat online, cat si in format tiparit cu adresare pe coduri postale specifice, a spus Ferrari.

Anvelopa de inlocuire este disponibila in prezent in cinci dimensiuni, odată cu lansarea echipări suplimentare provenind din prima parte a anului. Gama de dimensiuni de anvelope include montari de la 16 la 22 inchi si acopera 65% din CUV-uri si SUV-uri.

Exemple cheie de inlocuire pentru anvelopa includ, Acura MDX, Audi Q5, Ford Edge si Escape, GMC Yukon, Infiniti FX35 si FX37, Toyota Highlander si multe altele.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un raspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>