Toyo Tires va sarbatori a 70-a aniversarea in august 2015

Compania Toyo Tire & Rubber Co. Ltd. (cu sediul actual la Osaka, presedinte Takuji Yamamoto), va celebra 70 de ani de la fondarea companiei la 1 august 2015

Toyo Tires a luat fiinta in august 1945 cu speranta unei noi generatii, chiar inainte de anuntarea sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Astazi compania Toyo Tire & Rubber Co. Ltd. dezvolta, produce si livreaza clientilor din intreaga lume o gama larga de produse, incluzand produsul de baza – anvelope de automobile, cauciuc anti-vibratii pentru automobile, produse din uretan si cauciuc industrial, desfasurandu-si  activitatea in peste 100 de tari si regiuni.

Pentru aceasta ocazie, va fi lansat un logo aniversar, “7” reprezentand “o sageata ce se extinde spre o crestere economica viitoare rapida” si “0” simbolizand “lucrul in echipa conectata.”

De asemenea, in august compania se va muta in noul sediu central ce se construieste in Itami City, prefectura Hyogo.

In mesajul sau din noiembrie 2014,  presedintele companiei Takuji Yamamoto a aratat printre altele :

“Suntem profund recunoscatori numerosilor clientii si filialelor, al caror sprijin a facut posibila pentru compania noastra sustinerea si dezvoltarea afacerii in acesti 70 de ani.

Toyo Tires este o companie de productie “orientate spre tehnologie”, care a lucrat necontenit sa cultive temelia tehnologiei sale unice, iar aceasta abordare de baza nu se va modifica in viitor. In scopul consolidarii cresterii globale strategice a afacerii noastre si realizarii unei gestionari mai agile prin cresterea rapiditatii luarii deciziilor, Toyo Tires  va centraliza functiile sale de conducere si va stimula mobilitatea interna si sentimentul de unitate in incercarea de sustinere a cresterii inovatoare.Eu cred ca valoarea activitatii unei societati de afaceri incepe numai prin a-si asuma propria viata ca rezultat al utilitatii sale pentru clienti, piete si societate, si in plus, ca increderea se castiga prin depasirea tuturor asteptarilor.

Prin urmare, doresc companiei noastre sa fie un grup corporativ, in care fiecare salariat se angajeaza sa fie util clientilor nostri, pietelor si societatii in intregul spectru al afacerii noastre, de la tehnologie, productie si vanzari la planificare si management.

Vom continua sa servim nevoile clientilor nostri si sa le depasim, pentru a oferi produse de inalta calitate, care asigura confort si  noi surprize uimitoare la tot mai multi oameni.”

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un raspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>