Faith Stewart a castigat premiul Woman of Achievement 2013

Faith Stewart, Community Affairs Manager pentru Goodyear Tire & Rubber Co., a fost numita Woman of Achievement in cadrul ceremoniei Women’s Network of Northeast Ohio 2013. Stewart a fost onorata cu acest premiu ca urmare a activitatilor si angajamentului sau fata de fundatiile non-profit si organizatiile de servicii din Akron. Ea se numara printre cele patru femei care au primit pana acum aceasta distinctie.

faith stewart goodyear

Potrivit echipei Goodyear, premiul pune in prim plan femeile care au incurajat povesti de succes in randul altor femei prin eliminarea barierelor de discriminare asumandu-si riscuri pentru a depasi diferite obstacole. Programele de mentorat sunt dezvoltate pentru a sprijini progresul femeilor si pentru a asigura astfel accesul si participarea acestora in economie, comunitatea si viata de familie.

Stewart s-a alaturat echipei Goodyear in anul 1982 si se ocupa de relatiile comunitare si de proiectele caritabile ale companiei incepand cu anul 2003. Aceste activitati includ sprijinul financiar al companiei fata de organizatiilor non-profit din toate comunitatile din lume in care producatorul de cauciucuri are fabrici si birouri importante. Faith Stewart a absolvit programul Leadership Akron, fiind membru al Asociatiei Alumni Leadership Akron si laureata cu Premiul Women’s Network Women of Professional Excellence. In prezent, s-a alaturat Consiliului Consultativ al Armatei Salvarii, in trecut facand parte din Akron Summit Community Action Inc. si din  Better Business Bureau din Akron Inc.

Leave a Comment