Goodyear îmbunătățește sistemul de monitorizare a pneurilor EMTrack pentru OTR

Goodyear și-a îmbunătățit sistemul de monitorizare a anvelopelor pentru a permite colectarea mai rapidă și mai precisă a datelor critice ale anvelopelor, cum ar fi adâncimea benzii de rulare, nivelurile de presiune și alți indicatori. “Sistemul EMTrack îmbunătățit oferă, de asemenea, o stocare convenabilă a datelor bazate pe cloud și o capacitate de raportare mai robustă, datorită adăugării noului App Goodyear EMTrack”, a declarat Eric Matson, directorul general pentru tehnologii de teren.

” Acest lucru va oferi operatorilor din industria minieră, construcțiilor, exploatari de cariera și portuare o platformă îmbunătățită, astfel încât să poată lua decizii și mai informate cu privire la valorile active ale acestora. “”.

Cea mai recentă versiune a sistemului EMTrack pornește de la tehnicienii de anvelope Goodyear care efectuează sondaje de flotă folosind unelte de scanare EMTrack pentru a capta presiunea anvelopei, adâncimea benzii de rulare și alte măsurători critice.

Datele de performanță ale anvelopei se încarcă automat prin Bluetooth către o platformă bazată pe cloud pentru stocarea protejată prin parolă și acces facil. Utilizatorii finali pot apoi să descarce datele în rapoarte personalizabile și ușor de citit, care arată performanța anvelopei.

“Prin aplicația Goodyear EMTrack, utilizatorul poate vizualiza datele colectate și rapoartele simultan și în timp real, indiferent de locația lor geografică, pentru o vizibilitate completă”, a spus Matson.

Utilizatorii finali pot vizualiza datele de performanță ale anvelopelor lor pe durata intregii activitati și chiar si in stationare pentru anvelope specifice, calculând costul pe oră, costul pe tonă și alte valori cheie.

“Printre alte beneficii, acest lucru va ajuta utilizatorii finali să identifice, dacă este cazul, oportunități de întreținere pentru a asigura o performanță optimă a pneurilor”, a spus el. “Și informațiile colectate prin Goodyear EMTrack pot contribui, de asemenea, la prognozarea viitoarelor cerințe ale pneurilor.

“Nevoile clienților noștri continuă să evolueze”, a adăugat domnul Matson. “Produsele de încredere, asistența la nivel mondial, serviciile de încredere și instrumentele de management pe care Goodyear le oferă – cum ar fi EMTrack – sunt, de asemenea, în plină evoluție. Suntem încrezători că sistemul îmbunătățit EMTrack Goodyear poate contribui la îmbunătățirea eficienței operaționale a utilizatorilor finali și la scăderea costurilor de operare”.

Sursa : tirebusiness.com

Leave a Comment